torsdag 15 juni 2017

Smarta lösningar compact living

När du inreder trånga och små utrymmen gäller det att vara smart. De här tipsen kan garanterat inspirera dig till bra förvaring och yteffektiv . Compact living är en utmärkt lösning för alla. Läs också: smarta compact living -knep för den lilla hallen.


Den här tvåan på Kungsholmen är ett lysande exempel på . Bor du litet är det ett måste att inreda kvadratsmart och effektivt.

Lösningen på dilemmat stavas compact living , vilket handlar om att utnyttja . På den här bilden ser man för övrigt min lilla compact living lösning vad gäller. Smart cykelförvaring på väggen: lyx – budget och DIY. Bäddsoffa – lösningen i litet boende. LÄS MER: smarta lösningar för små badrum . Att bygga upp sängen på en förvaringsmöbel är ett smart sätt att få extra utrymme.


Att bo på liten yta ger många utmaningar för att få plats med allt men med en god planering, smart förvaring, anpassade möbleringslösningar. Få kvadratmeter, men stora drömmar?

Svensk Fastighetsförmedling delar med sig av smarta lösningar , inspiration och andra tips för compact living och hur man. Här är tips på smarta lösningar för hemmet för dig som bor på liten yta som både är praktiska, snygga och smarta. Inred ett litet sovrum med de här fina och smarta compact living -knepen. Jag tycker vi kickstartar denna helg med en hemnet-pärla, rättare sagt en 2a på kvm som känns betydligt större tack vare smarta compact - living - lösning.


I media pratas det mer om compact living och smallchitecture än om trångboddhet. Inredningsbloggarna med smarta lösningar blir allt fler och möbelvaruhusen . I större städer så blir kraven på den egna fantasin och de smarta lösningarna betydligt större hos invånarna. Ser man till hur prisnivån i. Hans lya är på kvadrat men känns betydligt större på grund av alla smarta lösningar.


Gizmodo har hälsat på och i det här klippet berättar Graham om sin . Jag lovade ju att tipsa om lite smarta compact living lösningar. Först ut är dessa dörrspeglar från IKEA. En spegel tar ofta upp väldigt stor plats, . Det kräver en hel del kreativitet och smarta lösningar för att få plats med allting som man behöver i lägenheten. Det första steget är att försöka prioritera och, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg