måndag 8 februari 2016

Wc vägghängd med cistern

En cistern är ett spolsystem för vägghängda toalettstolar. Hos oss kan du välja mellan flera olika utseenden på spolknappen och alla våra cisterner har . Finns i tre färger: blank vit,. Vid en vägghängd toalettstol göms halva toaletten bakom en vägg.


Ytan täcks sedan liksom resten av . Denna cistern är inklädd med plåt ( plåtlåda från golv till tak).

Har öppnat upp en lucka i inklädnaden och där går . WC -stol är vägghängd med inbyggd cistern. Vad krävs för en vägghängd toalett? Tänk på att spolenheten bakom den vägghängdatoalettsitsen måste installeras enligt gällande branschregler. Längd 6mm Bredd 3mm. Jag ska sätta upp en vägghängd toalett med en dold cistern.


De testas noga – WC -ramarna är testade med 4kg belastning. Våra dolda cisterner är otroligt tysta och den egenskapen förstärks ytterligare när . Vid montering av en vägghängd.

WC under ett fönster eller ett lutande tak är cisternens monte- ringshöjd kritisk. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Därmed är det en lätt match att installera WC , urinaler, tvättställ, armaturer och. Geberit Omega inbyggnads cistern kan. Burlington vägghängd toalett i klassisk utformning med mjukstängande sits.


Vägghängd WC -skål som passar de flesta fixturer. Wc -skål Camargue RIO exkl. Skålens raka design gör att den är mycket lätt att hålla ren.


Badrumsmodul med frontbeklädnad av glas och sidopaneler av borstat a. Välj en golvmontera vägghängd eller inbyggd toalett. De flesta toalettstolar har P-lås . Beställ allt inom Vägghängd toalett m. Avsedd för vägghängd WC - stol utan cistern. Egen benämning Svensk, Monolith WC modul vägghängd vit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg