tisdag 16 februari 2016

Glasburk med skruvlock

Burken går att diska i diskmaskin, dock ej locket. Utmärkt också till förvarin. Traditionell förvaringsburk i glas med lufttätt gummiförseglat skruvlock i metall.


Idealisk för mat, pasta, bönor, gryn, röror mm. This Pin was discovered by Anders Ström. En gammeldags glasburk från House Doctor med skruvlock.

Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요. Snögloben är gjord av en glasburk med skruvlock. Burken är fylld med vatten med glycerin (4:1) och glitter. Därutöver limmas en julgran av nylon fast på lockets . Locket har ett med gummerat hål så inte sugröret åker ut. Denna pin hittades av Anders Ström.


Ikonisk fransk glasburk med reliefmönster och skruvlock i metall. Burk av glas för gelé, sylt, torrvaror eller prylar. Du kan köpa syltburk, geleglas Le Parfait liter .

REDA mindre glasburk med skruvlock. Efter det skulle de tvålas in, sköljas i iskallt vatten och gnidasin med varm levertran. Gick ihärdigt som en leksak med nyckel i ryggen och spända fjädrar. Glasburken rymmer 1ml.


I fickan hade han en glasburk med skruvlock som innehöll det han behövde för att få . Tysta betraktade de Hugo och Stella som kröp omkring med huvudena under. Häll bort vätskan, skölj rent med friskt vatten och låt rinna av. Varva kålen med chili, purjo och vitlök i en stor glasburk med skruvlock.


Eftersom hundar i dag sällan kommer i kontakt med blod från nedlagda bytesdjur (blod innehåller mycket salt), måste vi komplettera. Allt för Restaurang, Bar och Café samlat på ett ställe. Saker som är fina eller kan vara bra att ha.


I en glasburk med skruvlock finns hennes favoritsaker: en blank kastanj, en guldig spik, morfars gamla klocka, en len . Det såg ut som en glasburk, en sådan där fyrkantig glasburk med skruvlock. Han skruvade av locket på burken och tömde ner det som fanns i den i ena änden . Lantlig glasburk med tappkran och skruv lock. Designad i gammeldags slät glasburks modell.


Kranen har två lägen av och på. Passande till allt vatten, vin, saft .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg