fredag 19 februari 2016

Bikarbonat tvättmaskin

Dålig lukt i tvättmaskinen kan bero på mögel och tvättmedelsbeläggningar. Så här gör du tvättmaskinen ren igen – med ättika och bikarbonat. Bästa tipsen för att rengöra din tvättmaskin.


Läs om hur man kan göra rent en tvättmaskin med ättika, bikarbonat eller citronsyra. Tillsätt istället en fjärdedels kopp bikarbonat till en frontmatad tvättmaskin eller en halv kopp för en toppmatad. Inte nog med att tvätten blir vit, man slipper lukten .

Använd bikarbonat och vatten för att rengöra tvättmaskinen inuti. Bikarbonat fungerar till så många husmorstips och huskurer! Bli snyggare, dofta gott – men framför allt få det rent hemma.


Här är fantastiska saker som . Det kan bero på tvättmedelsbeläggningar och mögel i maskinen. Här kommer ett husmorstips för hur du kan rengöra tvättmaskinen med ättika och bikarbonat. Tvätta sedan som vanligt i tvättmaskin med ett tvättmedel som inte innehåller blekmedel t. Blanda bikarbonat med lite vatten för att göra en slags pasta.


Undrar du du gör för att rengöra din tvättmaskin och få bort dålig lukt?

Enkel guide som visar hur du enkelt rengör tvättmaskinen ! Din tvättmaskin är din vän i vardagen som då och då behöver vårdas och rengöras. Här visar vi dig hur du gör detta utan att din garanti äventyras! HAR DIN TVÄTTMASKIN ELLER TORKTUMLARE BLIVIT LITE GULA MED ÅREN? Gör i ordning en lösning av del bikarbonat till delar varmt vatten och stryk . Att rengöra tvättmaskinen är enkelt med några smarta knep!


Klicka här för effektiva tips och husmorsknep för att göra rent din tvättmaskin. Det är väl värt att köpa hem. Rengör din tvättmaskin med ättika och bikarbonat - Icakuriren. Läs också: Därför ska du hälla en tesked svartpeppar i tvättmaskinen.


Städa med såpa, citron, ättika, salt och bikarbonat. Något som de flesta förr eller senare råkar ut för är mögel i tvättmaskin. Marléne Eriksson svarar på tittarnas frågor om hur man tvättar bra, om fläckar och hur man.


Vi tipsar om hur man enkelt tar bort möglet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg