fredag 19 februari 2016

Kylvattenslang båt

Gummislang av EPDM i både ytter- och innertub med helinbäddad spiral. Utvändigt vävmönstrad svart med blå märkning, LM marin waterhouse, . Denna webbplats använder Cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vårt användande av Cookies.


Vi säljer reservdelar och båttillbehör i butik (Stockholm) och via telefon och webben över hela landet.

För mer information om våra båtmotorer,tillbehör och . Vilken typ av slang ska man ha mellan bottenintag och impeller? När man installerade ny motor i min båt för några år sen använde . VVS- slang för alla behov i båten. Slangar du behöver för att kunna dra vatten i båten , såväl dricksvatten som sanitetsvatten.


Bränslesystemet på båten har ett flertal krav att uppfylla. Uppfyller Nordisk båt - standard och. En slang för kyl- och värmesystemet på båten.

Slangen är avsedd för kyl- och värmesystem på båten. MM KYLVATTENSLANG LM MARIN. Kylvattenslang med spiral.


Transparent slang (603_172) . Vi har ett stort sortiment av slangar för fordon och båtar , såsom bränsleslang, avgasslang, kylarslang. Stort lager med snabb leverans. I vår butik hittar du allt du behöver i tillbehör till din båt. Artiklar till av totalt 23. Armerad PVC- slang mm.


Specialslang för anslutning till båtmotorer med vattenkylt avgassystem. Ej för påfyllning av bränsle. Avgasslang för båtar Amalfi . Produkttyp: Vulco Flex- slang. Användningsområde: Vattenslang för element och kylvatten.


Slang f länspump o självläns, 38mm. Extremt smidig slang för trånga utrymmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg