fredag 26 februari 2016

Tappkran glas

Glasbehållare med tappkran. Blanda en god lemonad och låt gästerna ta för sig själva ur denna glasbehållare från Dorre. Tappkran , l - En tappkran i glas. Presentbox med kanna och glas Houston, glas. Snygg dryckesbehållare till sommarfesten!


Dryckesbehållare i glas med lock samt tappkran.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Gör serveringen lite festligare. Material: Glas Förpackningsstorlek: Längd: 2mm. Denna tappkran är perfekt för sommarens kalas.


Alltid öppet köp i dagar. Alla kunder får 50kr i rabatt på nästa köp! Kranburkar med tappkran är populärt till fester. Stor glasbehållare för allsköns dryck med tappkran.


Vi har burkar av glas som har tappkran som passar utmärkt för servering av dryck men även förvaring av dryck på ett dekorativt sätt.

Fyll den med valfri dryck,. Perfekt för kalla drycker en varm sommardag! Dryckesdispenser i ställning med tappkran liter. Från behållare med tappkran till burkar med handtag erbjuder Kilner moderiktiga saker och ett brett utbud av hög kvalitet, som behövs för att du ska njuta av dina . Smoothieburk med sugrör -pack Blandade färger Glas.


Vinglas Jamie Oliver Waves 2xcl Glas. Glaskaraff med kran Madicken. En karaff i glas med tappkran för snygg och smidig servering av dryck. Höjer stilnivån på varje . Gammaldags tappkransbehållare i glas. Lämplig för isvatten, lemona isté och saft.


Stor öppning underlättar påfyllning av is och dryck. Behållare med tappkran i glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg