torsdag 18 februari 2016

Täta avloppsrör gjutjärn

Fick ett trevligt takdropp härom veckan i badrummet så jag rev ner innertaket för att se att det är en redig spricka i avloppsröret. Men fram tills dess måste jag täta mellan gammalt o nytt, hittar ingen fiffig. Det kanske finns men personalen som kan de här med avloppsrör.


Multiseal Kloak kan användas till avloppsrör och avloppsstammar i alla material – plast, gjutjärn , keramik, betong och bly. UNIGUM används i första hand för tätning vid . Det går att täta läckage både på rör .

På avloppsrör av gjutjärn kan en fackman genom att ta ut rörprover. Jag har ett avloppsrör av gjutjärn (ytterdiameter cm) som är ca år gammalt och angripet av rost. Det finns ett antal rostklumpar på utsidan . W8passar till alla typer av rörmaterial, som t. Går det att täta det med nåt silicon? Vi tillhandahåller punktlagning av avloppsrör , samt hjälper till med akuta stopp i avlopp.


Vi söker gjutjärn -, plast-, och betongrör. Finns det någon,som har ett knep,att täta provisoriskt,så vore. Gamla element, eller radiatorer, av gjutjärn eller plåt kan återanvändas.

Har efter en tid lyckats lokalisera läckan av kylvatten på min traktor. En liten spricka på termostathuset. Givetvis är det trågnt och . Allt du behöver för vattenledning och avlopp. Proline Group ger dig svar på de vanligaste frågorna om renovering av avloppsrör , relining och röranalys av avlopp. Kontakta oss för mer information.


Spola ett par gånger för att kontrollera att alla anslutningar är täta och att inget läckage. Täta till sist med en sträng silikon mellan klosettfoten och golvet. MA-systemet av gjutjärn är ett modernt rörsystem. Sedan slutet av 800-talet har gjutjärn använts som.


De gjutna avloppsrör som installerades på 800-talet,. Avloppsledningar av gjutjärn. För avloppsrör av gjutjärn kan en fackman genom.


Montera tätskikt utan skarvar och täta skruvhål med våtrumssilikon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg