onsdag 7 oktober 2015

Wire med hölje löpmeter

Hos oss hittar du ett brett sortiment med de senaste produktnyheterna. Ytterhölje på lösmeter för dig som vill skapa din egen wire. På Marifix finner du ett stort utbud av galvaniserad och rostfri stålvajer i valfri längd!


För dig som behöver kunna linda upp på trumma har vi även rotationsfri . Ca - vardagars leveranstid.

Stålvajrar i olika dimensioner och längder. Här hittar du universalvajrar i många olika utföranden och längder. Nipplar, justerare, vajerhölje och wire på lösmeter. GRÅ universal, reglagewire . Ohlson, finns på löpmeter bakom disk och det finns även hölje till den. Smörjkopp wire grå Universal.


Lagerstatus: 1-vardagar.

Har varit runt här i Karlstad och letat nya wire då jag ska sätta på högre och bredare. Shimano Optislick Växelvajerset Dura Ace med höljen och PTFE behandlad vajer. Komplett växelvajerset till Dura Ace. Den är exakt en meter lång och höljet är exakt 90cm långt.


Borde inte vilken cykelreparatör som helst ha wire på metervara. Därför vill jag gärna ha tips på var jag hittar wire , wirelås, löphjul, mothåll för. Längd Vajer: 200cm Längd Hölje : 187cm. Går det att få tag på Campa- växelwirehölje på löpmeter ? Min nya ram har hölje från växelreglage till växlarna och Campas kabelset har bara korta höljen. Bli först med att recensera denna produkt!


Har letat, letat, letat och letat efter rostfri wire med diameter max mm. Någon som vet var det finns att få tag på wire ? CycleComponents (och vanliga butiker) säljer hölje på löpmeter , mycket. Jag har kört med heldraget bromshölje till bakväxelns wire sedan . A: Höljets längd utan vajersträckare.


Pirre (ägaren) om plastad wire.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg