måndag 19 oktober 2015

Tylö bastuaggregat

Tylö aggregat är mästare på att tillhandahålla en mängd värmezoner och personliga bastuupplevelser. Bastuaggregat_Tyl_Sense_Sport_6. När du köper ett Tylö bastuaggregat får du inte enbart en funktion, du får flera års utveckling, erfarenhet och en obeveklig strävan efter perfektion.


Njut av en varm och torr bastu om du föredrar det traditionella skandinaviska sättet att bada bastu. Temperaturen ligger vanligtvis mellan 75–°C .

I över år har Tylö tillverkat bastuaggregat i sin fabrik i Halmstad. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige . Fint Tylö Sport 6kw Knappt använt, då det kom in en tvättmaskin i bastun. TYLÖ BASTUAGGREGAT SPORT. Med inbyggd manöverpanel på aggregatets nederdel.


Med timer, termostat och signallampa.

Tylö är ett svenskt varumärke för bastuaggregat. Tylö AB ingår idag i TyloHelo Group och har som försäljningsbolag sitt säte i Halmstad. Sense är en helt ny serie bastuaggregat där stilren form möter Tylös pålitliga funktion och genuina kvalitet.


Det är lättare än du tror att designa och bygga din bastu helt själv från grunden. Fördelar - Den inbyggda behållaren som fylls med vatten när bastun startar ger en behaglig, mjuk värme - precis som det ska vara i en äkta Tylö - bastu. Har monterat ett bastuaggregat , men det löser ut på överhettningsskyddet innan det är uppe i temperatur.


Det löser efter ca min och temp. Populära sport bastuaggregat från Tylö. Sense släpper alla dina sinnen fria med snabb . Enkel inkoppling, inbyggd manöverpanel. Omkopplingsbar 2-kW för . Köp bastuaggregat , bastupanel och bastutillbehör.


Vi har bastuaggregat i hög kvalitet. Sense Plus kan kombineras med valfri elektronisk manöverpanel. Aggregatet har överhettningsskydd och Tylö ´s patenterade energibesparande funktion delad .

Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Nordiska Museets Handlingar, Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg