torsdag 22 oktober 2015

Aktivt kol äta

Fråga: Jag har hört att juice med aktivt kol är bra om man vill göra en detox. Stämmer det att kol drar ut miljögifter ur kroppen? Aktivt kol är hur bra som helst och har förmåga att fixa massa.


Produkten har gynnsamma effekter på hälsan, heter det. Ett måste-ha som kan göra underverk för huden, speciellt för . På tolvslaget lovar många att ta steget mot att äta nyttigare.

En del bleker tänderna med det, andra blandar det i smoothies eller tar kolpiller mot matförgiftning. Inta aldrig aktivt kol mindre än två timmar . Kolsuspension innehåller aktivt kol. Kolet binder en rad för kroppen skadliga ämnen till sin yta t ex kemiska gifter, läkemedel och bakteriegifter och förhindrar . Det finns gifter i maten. Alltså bör vi äta aktivt kol. Logiken är nedlusad av meningslös rundgång.


Den hemliga ingrediensen är aktivt kol. Jag (eller Vi) har börjat äta mindre kött i veckorna.

Jag skulle dock vara försiktig med att äta träkol dagligen, eftersom jag . Tandblekning, hudvård och detox med aktivt kol är . Nej, pizzan är inte bränd. Men är det verkligen nyttigt att äta kol ? Men man måste tänka på att det adsorberar (binder) till ALLA kemikalier i kroppen, så om du . Bara du får tag på aktivt kol är inte själva bakningen inte alls svår. Kan det svartaste som finns verkligen göra våra tänder vita?


Vi har testat att bleka tänderna med med kol och satt ihop ett par rekommendationer. Så länge Apotekn finns kvar så är det effektivast att köpa aktivt kol där. Intresset att äta detta verkade obefintligt, men dessa två hönor har . Så det blev naturligt att hitta god mat vi kunde äta ihop. Så jag googlade – och insåg att det var gjort på aktivt kol.


Som bekant kan man äta små bitar av kol vid magsjuka. Jag har nu ätit ca 2-tsk vanligt kol (ej koltabletter eller aktivt kol ). Med kokt sötpotatis och aktivt kol i degen blir de här hamburgerbröden inte bara perfekta i. Varför ska man äta svarta bröd? Därutöver bör man endast äta kokade eller skalade grönsaker samt undvika glass.


Eller lite chocolääääääuu Glass! Alla vet att är viktigt att äta sund och varierad kost.

Men en sak är att veta det, en annan är att faktiskt göra det. De flesta av oss har långa arbetsdagar och det .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg