måndag 5 oktober 2015

Tappkran mässing trädgård

Tappkran i klassisk design. Slanganslutningen som följer med är gjord för att sätta fast slangen med . De håller en hög kvalité och är i mässing. Vattentunna med enorm kapacitet!


Enkel och simpel design som du inte behöver skämmas för att ha stående utmed husfasaden.

Tunnan är stabil, UV-beständig samt frostsäker. Gorgeous Macro Photographs of Dew-Soaked Dandelions. By UK photographer Sharon Johnstone. Such a perfect mix of light and water, they almost look like . Med den blir det extra lätt att sköta bevattningen i trädgården ! Klämringskopplingar av mässing.


Typgodkända för vatten-, olje- och.

Ventilhus av förnicklad mässing. Kula av hårdförkromad mässing. Snygg och stilren design med tryckbalaserad termostatfunktion. Utmärkt kvalitet med kranen gjord i mässing.


Denna pin hittades av Elin Sandin. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Varför inte använda som vattenbehållare med is och citron vid fest och sammankomster? OBS - diskas för hand eftersom . Tips och beskrivning hur du sätter upp en vattenkran utomhus. Adapterkit för tappkran.


Kulventil med spak: med klämringskopplingar. Max arbetstemperatur: 120°C. Lite besviken att den var mer åt kopparhållet än mässing.


Dryckesdispenser i ställning med tappkran liter. Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Perfekt om man vill ha med ett fat ut i trädgården eller på fest och slippa.

Mässing invändigt och kromad finish. Rosverkstan- trädgård och design : Nyhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg