fredag 23 oktober 2015

Stor glasburk med lock

En stor burk i glas med lock. Glasburk med lock , L från varumärket ERNST. Med glasburken följer ett recepthäfte. Burken är perfekt för förvaring av torrvaror, müsli eller kakor. Perfekt till godis- och dessertbord.


Fyll med godis, macarons eller andra godsaker.

Rejält tilltaget lock med gummitätning för en garanterat tät förvaring. Matförvaring glasburk stor. Haft med pasta som dekoration. DIY Mason jar soap dispensers. Jättefint när den kan stå framme . Die Marke PHILIPS ist führend in der Entwicklung innovativer Beleuchtungslösungen, die unseren Kunden inspirieren soll Ihrem Zuhause die perfekte . This Pin was discovered by Hemmetshjarta.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Men det fanns gånger då det redan var försent.

Pappa kom in i Johans rum. Ett tips är att hälla det i en stor glasburk med lock och tappkran, men det går självklart lika bra i en stor skål. Lägg i is, citronskivor och myntablad. Miranda vinkade efter Laila när hon, med klänningen uppdragen till knäna och. Klassisk burk med metalllock i två delar.


Americana glasburk med lock stor ? Allra säkrast är att använda en stor glasburk försedd med bygel och. Så kommer hon med en glasburk medlock på och germig. Ib Laursen - Förvaringsburkar. Jagtittar på locketoch ser att detinte är några hål idet. Jag sägeratt det måste juvara hål i locket, . De skulle ha dem i klassrummet i en stor glasburk med vatten och vattenväxter.


Magistern hade tagit med en håv och en burk med lock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg