tisdag 13 oktober 2015

Hylla badkar trä

Sedan vi köpte badkaret som en julklapp till oss själva så har jag varit på jakt efter en fin hylla men inte hittat någon förrens nu. Snygg gylla till badkaret med praktiska ribbad yta som gör att vattnet kan rinna av. Material: Obehandlat teakträ. Förvaring som gör det lättare att hi.


Lådorna i massivt trä är mjukstängande som gör dem både tysta och mer hållbara.

Vitt badrum med HEMNES kommo hylla och spegelskåp i vitt, ett blått . Vinkeljärnen ligger sedan i springan mellan badkaret och väggen som ett stopp och. Jättefin badkatshylla av trä. Hylla med kanter vit Perfekt i hallen, köket eller sovrummet.


Mått Bredd (mm): 6Djup. HYLLA CLASSIC VITT TRÄ 600X200X18MM. Hos BAUHAUS hittar du hyllor i flera utföranden, är du ute efter en hylla till ett mer specifikt område finns här.


Gör dina stunder i badkaret lite flottare!

Funktionell och estetiskt tilltalande design i rostfritt stål gör denna hylla till en given attiralj i de flesta badkar. Badkar med en snygg slät front i vitt, trä eller betong som är enkel att ta av och snabb att stänga. Badkarets ena kortsida har en bred hylla till förvaring.


Skötbord och tvättställ inkl. I ett stort badrum är det härligt med ett badkar som här. Nu finns kakel som ser ut som riktigt trä och olika stensorter. Jag funderar på att bygga en hylla mellan badkaret (Hörn mod.) och väggen som man kan ha lite ljus på etc.


Olle Örtman, Ramkvilla: Ett badkar i glasfiber tillräckligt stort för två personer inköpt på . Hyllor , hängare och förvaringsmöbler ger plats för kära. I köket, hallen, kontoret eller helt enkelt där du behöver . Spegelskåp Tvilling i trä. Skjutdörrar i spgelglas med handtag. En flyttbar hylla i trä invändigt och en utvändig hylla. Skåpet är tillverkat och färdigmonterat i . Toalettborste i trä , mörkgrå.


Köp prisvärda badkar från Trademax i hög kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg