onsdag 19 september 2018

Duschdörr måttanpassad

Utgå gärna från en av våra befintliga modeller med möjlighet till måttanpassning. Vill du så snedkapar vi en sida eller två för att följa rummets vinklar. Badhuset erbjuder flexibla duschväggar i flera storlekar som är måttanpassade på både höjden och bredden.


Vi erbjuder kvalitetsglas i en rad olika utföranden . En duschdörr är ett optimalt sätt för dig att skapa ett trendigt och inbjudande badrum.

På BAUHAUS säljer vi lösningar för dig oavsett vilken bredd på . Har du ett snedtak i ditt badrum eller vinklar och vrår som känns omöjliga att utnyttja till något bra? Vi hjälper dig gärna med att hitta en . Anpassa en Forsadusch enligt egna. Kromat hörnstag för att låsa fast en duschdörr , enkelt och s. I samma exklusiva serie finns också duschsockel, duschdörr och toppskena.


Modul- serien är måttanpassade golvbrunnar som produceras efter ditt behov. Badrumsglas till lågt pris från branschledande svenska leverantörer.

Lagerhämtning av badrumsglas i Stockholm och Malmö. Allting kan måttanpassas efter dina behov och önskemål. Våra glasmästare hjälper dig med måttanpassade lösningar som ger ditt badrum ett extra lyft eller . Ifö Space vikbar duschdörr. Remove from listAdd to list. Längre ner på sidan finner ni vår olika gångjärn, handtag och lister.


När du beställer Alterna måttanpassade väggVisa mer. Då krävs det att man beställer en måttanpassad nischdörr. Man kan också sätta två dörrar i en bred nisch eller ha ett fast parti och en dörr.


Duschhörnorna levereras kompletta med duschdörrar , magnetlist, släplist, dörrknopp, samt skruv och. Kostnadsfri måttanpassning inom angiven bredd och. Vi formger, måttanpassar och ger dig rådgivning gällande din duschvägg i glas. Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg tillverkar, säljer och monterar måttanpassade duschväggar i glas över hela Göteborg. Enkeldörr med sidoparti i 8mm säkerhetsglas.


Ingår i sortimentet för Alterna Duschdesign. Duschväggar som måttanpassas efter kundens behov. Måttanpassas kostnadsfritt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg