onsdag 12 september 2018

Vattenkopp gris

För en optimal produktion rekommenderas däremot att ett mindre antal grisar delar på en . Vattenkopp - modell DBL8. Eluppvärmd vattenkopp av gjutjärn med flottör. Anpassad till, Kreatur, häst, får och gris. Utrymme per gris vid rak utfodringsplats och samtidig utfodring.


Antal digivande suggor per vattenkopp.

Den runda formen minskar vattenspill. Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna. Dessa cookies har placerats av Kramp samt av tredje part. Självfallet är vi måna om din integritet. Om du klickar på ”Acceptera . Det är en svartemaljerad gjutjärnskopp som levereras komplett tillsammans med rörventil.


Praktisk vattenkopp tillverkad av emaljerad gjutjärn. Köp vattenkoppar online på granngården.

LAA GÉE det självklara valet oavsett om du har nötboskap, häst, får eller gris. En mindre vattenkopp lämplig för kalvar, getter eller får. Hos oss hittar du rostfria vattenkoppar till små grisar samt för suggor. Beställ online och få leverans direkt hem till dörren.


Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Från den stund den föds ser den faktiskt ut och beter sig som en vuxen gris i. Ofab i Skara erbjuder ett stort sortiment av produkter för Häst, Ko, Gris och Får. Hög kvalité, bra priser och snabba leveranser.


Slagfast och UV-beständig plast, polyethylen. Koppens utformning säkrar stor volym, lätt . Resultaten för drickbeteende visade på fler drickbesök per gris i boxen som hade. Citat från: Gris -Eva skrivet jun-kl 17:19. Var finns andra gris - eller djurbesättningar, hur stort är. EDEL Grisfoder är utvecklade efter . Väl rengjord vattenkopp över dränerad yta ger bra . När de sedan är avvanda flyttar dom till en stor box där dom har vattenkopp och en foderautomat.


Detta gör att dom har fri tillgång på mat hela dygnet och det blir.

Värmelampa stor modell för höns och gris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg