fredag 21 september 2018

Badrumsspeglar med inbyggd belysning

Badrumsspeglar är utan tvekan viktiga i ett badrum. Här gör du dig i ordning varje morgon och avslutar dagen. För att du enkelt ska kunna sminka dig, tvätta eller . Hos oss hittar du också speglar med inbyggd belysning och integrerade speglar.


Hos Lindströms finner du badrumsspeglar i flertalet olika former och modeller.

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Vi har speglar från Vedum, Hafa mfl. SPEGEL MED BELYSNING SKÄRGÅRD CM. Camargue Skärgård LED spegel med inbyggd belysning och sensor Spegel med integrera över och . Många badrumsspeglar har en inbyggd belysning , i form av spottar eller LED.


En badrumsspegel med belysning har oftast en imfri-funktion, vilket innebär att de . IKEA - STORJORM, Spegel med integrerad belysning , , Ljuskällan LED förbrukar upp till procent mindre energi och har gånger längre livstid än . Att kombinera din badrumsspegel med belysning är en riktigt god idé eftersom det både är.

Här hittar du våra fina badrumsspeglar med inbyggd belysning. Välj med eller utan ljusramp och eluttag eller som badrumsspegel med inbyggd LED- belysning. Dansani Spegel 1med rundade hörn. Inbyggd belysning med energibesparande LED-ljusfält i sidorna. Belysningen har IP-klass och är därmed.


En otroligt snygg och funktionell badrumsspegel i krom, med inbyggd LED- belysning. Spegeln är vridbar i två leder och huvudet går enkelt att justera på. Skåpen som speglar vem du är. Det var den första produkt vi tillverkade.


Sedan dess har miljoner människor sett sig själva i våra . Stilren spegel med hyllkant för praktisk förvaring av exempelvis hårvårdsprodukter. Välj en enkel spegel eller en spegel med inbyggd belysning. Köp din badrumsspegel hos oss. Hos Kvik har vi en spegel för varje badrum.


Ska din spegel vara rund eller fyrkantig? Och ska den kunna fungera som ett skåp? Med eller utan belysning ?

En eller flera, standardmått eller måttanpassat – det är upp till dig. Alla badrumsspeglar levereras med monterade. På grund av felköp säljer jag en Inr Air Rund Spegel Ø70cm med inbyggd LED- belysning.


Den är helt ny, dock uppackad men ligger i . Se vårt utbud och erbjudanden på badrumsspeglar i HTH:s webbshop. Spegel med inbyggd belysning i form av två vertikala lysrör som ger ett skuggfritt ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg