fredag 7 september 2018

Plastik kar paleti

Lastik kar paletlerini, indirim fırsatıyla Hepsiburada. PLASTİK KAR PALETİ ( CIRT KELEPÇELİ YOL TUTUŞ APARATI). Kış koşullarında yolda kalmayın! Tekzen güvencesiyle satın alın!


Kar paleti almadan önce tüm ürünleri gör, en ucuz fiyatı bul. Bu işlemi yaparken paletin üzerinde bulunan çivilerin lastikle temas etmemesine, zemine .

Panther plastik kar paleti rezaleti. Teknolojik Ürünler Tanıtım by Evren Özer. Elik Jant Dışındaki Jantlar ÜRÜNÜ Kesebileceğinden Erken Yıpranmasına Sebep . Daha çok sanayi de kullanılan, plastik cırt kelepçelere benziyor. Daha kullanışlı kauçuk, kar paletleri. ADINIZA FATURALI MEMNUNİYET GARANTİLİ.


Benzerleri Yan Ayna kategorisinde. Kolayca takıp - çıkarılır.

Tek kullanımlık değildir, ihtiyaç halinde tekrar kullanılabilir. Paket içerisinde adet bulunur. Aracınızın lastiği için adet kullanım . Kış mevsimin gelmesi ve kar yağışı ile birlikte sürücüler için kabus gibi günler geri geldi.


Metal ile birlikte plastik işbirliği ile ortaya çıkmış mükemmel seçenekler, sağlıklı ve. Snowwolf kar paleti , kışı eksik olmayan bir ülkede olduğumuz için, burada . Adı : SNOWTECH KAUÇUK KAR PALETİ. Yeni bir alternatif olan Snowtech Kauçuk Kar Zinciri aracına değer veren sürücüler için yenilenmiş gövde deseni ve sağlam. SUV, JİP ve 4xtip araçlara . Merhaba, Karda araç sürmek için kış lastiğinin yetmediği durumlarda ne kullanıyorsunuz? Birçok alternatif çıkmış zincire.


Geniş Kar Paleti (Poşet). Kar paletleri , kar yağışlı günlerde araçların güvenliğini sağlamak üzere tasarlanan ve kar zinciri. Zor durumlarda aracınızı kaldığı yerden patinaj çekmesini engelleyerek çıkarmaya yarar. Plastik kar paleti plastik kar zinciri - Arda K. Satın alınabilir en iyi kış ürünü olarak görülen Mini Kar Paleti nin artık araçlarınız için vazgeçilmez olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.


Yani bir adet plastik kar zinciri 1. TL gibi ucuz bir fiyata satılıyor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg