torsdag 30 april 2015

Skötbord med hjul

Lux HM skötbord från Troll är ett rejält och praktiskt skötbord med höga sidokanter. Praktiskt och flexibelt skötbord på hjul. Vit tidlös design och gott om plats för förvaring av babyns prylar i en låda och två öppna hyllor.


Det är bekvämt att ha ett praktiskt och stabilt skötbord till barnet när det är litet. Här finner du en uppsjö av populära skötbord i en mäng olika utföranden och . Hela skötbordet står stadigt på fyra låsbara hjul , men som även går att flytta .

Ett bra skötbord gör blöjbytena så mycket trevligare. Tack vare lådor och hyllor kan du ha allt du behöver inom räckhåll så att du hela tiden kan ha uppsikt över . Kan endast köpas i butik. En låda och två öppna hyllor ger bra förvaring. Den har, som flera av våra skötbord och skötbyråer, hjul på de bakre benen som både gör den enkel att.


En låda, två hyllor samt ett utdragbart sidobord ger . Stokke Care skötbord med hjul Stokke skötbord av trä, stabilt och praktiskt. Träplanens höjd kan justeras, vilket ger god ergonomi och bra .

Rejält skötbord med hjul i bra skick. Fyra vita låsbara hjul medföljer. Troll Loft Skötbyrå med tre lådor och avtagbar skötdel.


Det gäller även val av skötbord till förskolan. Välj mellan fristående och väggfasta skötbord som dessutom har ställbar höjd. Lättrullade och låsbara hjul gör det enkelt att . Basic är valmöjligheternas skötbord.


Troll Lux skötbord är ett praktiskt och snyggt skötbord med en låda och två hyllor. Skötbordet är försett med hjul för att smidigt kunna flytta det. Behöver du ett skötbord som kan flyttas kan detta Pia Skötbord vara något för dig. Stabil, säker och lätthanterlig att flytta runt eller för mindre utrymmen.


Utdragbar hylla med säkerhetsskenor. De ställbara fötterna kan bytas ut mot låsbara hjul för att underlätta förflyttning. Går i skötbordsfunderingar och undrar helt enkelt om det går att skruva fast små hjul under detta skötbord ? När man badar barnet så fäller man upp skötbädden. Montera dessa och det är enkelt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg