måndag 13 april 2015

Lyxig efterrätt i glas

Fräsch citronmaräng Soligaste efterrätten med citron är snyggast i glas. Vit chokladmousse och hallon Lyxig. En härligt lyxig kräm som får smak av apelsin, saffran och choklad.


Len, krämig chokladmousse i glas blir en festlig efterrätt. Missförstå mig int, jag är den första att uppskatta en lyxig ….

Servera din dessert i ett vackert glas ! Här hittar du recept på enkla efterrätter som du kan förbereda och servera tjusigt i glas. Med salta jordnötter och finriven. En dessert i glas är aldrig fel! Blanda färska fikon och . Recept på lyxig men enkel efterrätt perfekt till fest. En lättlagad somrig dessert med smak av jordgubbar där du kan använda de kakor du råkar ha hemma som botten.


Avsluta nyårsmiddagen med en god och lyxig efterrätt.

Efterrätt i glas är ett snyggt sätt att servera på. När du gör en klassisk dessert som blåbärspaj, rabarberpaj eller chokladmousse i glas får den en . Grovriv mandelmassan och fördela på en plåt. Rosta mitt i ugnen 5–min.


Vispa cream cheese, grädde och vaniljsocker fluffigt. Här bjuder vi på snabba efterrätter , dessert i glas med bär, efterrätt att förbereda dagen innan och enkel lyxig efterrätt. En perfekt avrundning på en trevlig fest får du med en himmelsk efterrätt ! Vi har mängder med vackra skapelser.


Superenkel efterrätt Snabblagad efterrätt. Jordgubbsdessert i glas med mascarponekräm, vispad grädde och maräng . Varva kaksmulor, hjortronsylt och den vita chokladkrämen i fina glas. God och nyttig - kan ätas både som mellanmål och som efterrätt. En lyxig och fräsch dessert som är enkel att göra.


Festligt att servera en riktigt smarrig cheesecake i glas. Du kan förbereda desserten i god tid innan servering. Någon som vet något recept, eller nån sida med massa roliga efterrätter på?


Häll upp i glas eller formar och låt stelna några timmar.

Lyxig efterrätt i glas - Lyxiga desserter på minuter — Susannes skafferi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg