måndag 20 april 2015

Klinker 60x60 vit

Användningsområde Till vägg: Ja Till golv: Ja . Pegaus Marmor är en otroligt snygg klinkerplatta ifrån serien Marmor Line. Plattan har en blank yta som ger en elegant känsla. Elegance är en klinkerserie som finns i svart, vitt och grafitgrå i storlekarna 30xoch 60x60.


Har ingen recension änSkriv recension. Klinker vit polerad 60xcm. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela . Vit klinker och Granitkeramik för bruk inom- och utomhus.


Massachusetts White 60x60. Konradssons Cem Cassero Bianco vit. Cem är en klassisk, frostsäker klinker , gjord av granitkeramik. Plattorna finns i färgerna mörkgrå, vit , . Det är inte en ren vit utan denna klinker har marmorns spräckliga utseende. Kan användas både inomhus och utomhus, till väggar eller golv.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Golvpoolen erbjuder fler varianter av slitstarkt golvklinker till hallen. Från varumärken som Arredo, Fioranese.


Svenska Kakel är en av landets största importörer av kakel och klinker. Vi har ett brett sortiment av kakel och klinker utvalt för skandinaviska hem. Mäter 610x6mm och är mm tjock. Vi kan kakel och klinker ! Med kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig med allt du kan tänka dig för en bra kakelaffär och över års erfarenhet av . Hos oss hittar du kakel, klinker och mosaik av högsta kvalitet direkt från fabrikerna i Italien och Spanien till låga priser.


Du beställer enkelt direkt i webbshoppen! Ibland kan det vara svårt att se, eller tänka sig hur det kakel eller klinker som du tittar på skulle se ut när det är i till exempel ett. Finns i flera utföranden. Bricmate är ett svenskt företag specialiserat på kakel, klinker och glasmosaik som passar Skandinavisk arkitektur, materialval och.


Formpressad och glaserad kakelplatta på vit lera för vägg. Vit högpolerad kakelserie i flera storlekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg