tisdag 7 april 2015

Rensa och släng

Om du behöver rensa bland dina saker är det bra att göra detta innan flytten och inte efter den. Ju lättare lass, ju enklare flytt. Ligger det bh:ar i lådan och endast fem av dem är i användning är det verkligen dags att rensa. Prova bh:arna och släng de som är slitna, . Nya tider och ett nytt liv börjar alltid med en storrensning!


Det finns saker som du behöver och så finns det saker du faktiskt kan slänga direkt.

Vi har i ett par tidigare inlägg nämnt de fyra s:en, det vill säga spara, sälja, skänka eller slänga. Det är dessa fyra kategorier vi använder oss av . Här är en guide som hjälper dig när du behöver rensa ut sådant du inte. Om du känner dig osäker, fråga först personen i fråga om han . Gå igenom alla högar där hemma och rensa hårt, släng reklam, gamla tidningar, magasin (har du inte läst dem nu kommer du aldrig göra det), . Våga släng och rensa hemma – knep som gör det lättare. Då kan det vara smart att rensa. Men man blir inte lycklig av att slänga urskillningslöst.


Ni vet, när jag tittar på.

Det ser så härligt ut att få städa, rensa , slänga , organisera. En klassisk kommentar från någon som flyttat är ju just: ”Nu fick vi äntligen en chans att rensa och slänga ! Läs mer: tips för dig som vill städa . Rensa med hjälp av dina känslor. Ger den dig positiva vibrationer, spara. Det som blir kvar får antagligen lätt . Att städa, i bemärkelsen rensa , röja och slänga bort grejer för att på så vis städa upp sitt liv, är en företeelse som får alltfler anhängare. Att rensa ur gamla förråd och att röja upp hemma, det är någonting som.


Släng det som är trasigt och inte kan lagas och samla kläderna som du inte längre använder. En bra regel att förhålla sig till kan vara att rensa. Spara, sälja, skänka och slänga – dina fyra S till ett friare liv. Känner du att det är dags att börja rensa hemma?


Att bli av med saker som tar . När du vårstädar är det viktigt att rensa ut ordentligt för att få ett mer. Släng de gamla lådorna som du fortfarande har kvar, trots att produkten . Här är saker du måste rensa ut för att få en mer minimalistisk. Släng dem och köp hellre ett färre antal smycken som håller i flera år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg