fredag 3 april 2015

Komposit bänkskiva skötsel

För att förhindra repor och liknande skador bör du alltid använda en skärbräda. Komposit är väldigt resistant mot repor men vi tycker det är alltid . Funderingar på bänkskiva av komposit ? Här får du bra tips och värt att veta om kompositskivor när du ska välja bänkskivor av komposit till köket. Letar ni efter en bänkskiva av hög kvalitet?

Hur ta hand om stenskivor. Granit bänkskiva är i perfekt skick för att hålla kostnaden per år för inte mer än minuter. Skötsel : Nya bänkskivor bör oljas in med en tunn specialolja tre gånger med en veckas mellanrum. KOMPOSIT – varierar i form och färg. Underhåll av Silestones kvartsytor och bänkskiva.


Här har vi listat olika typer av bänkskivor, laminat, rostfri bänkskiva , trä, kalksten och marmor, betong, granit,. Bänkskiva i corian ( komposit ).

Impregnering av kvartskomposit. En bänkskiva av kvartskomposit har i allmänhet mycket täta porer och är således resistent mot fläckar. Vi har inga standardlösningar, varje bänkskiva är unik och anpassad efter just ditt. För daglig skötsel ska ni använda en blöt trasa med lite handdiskmedel på.


Här är tipsen för att slippa köpa ny bänkskiva i köket! Avonite är ett kompositmaterial . Vilken bänkskiva du väljer är ett av de viktigaste besluten när du köper kök. Hårdhet, täthet och behov av skötsel är olika beroende på träslag. Oavsett om du vill pigga upp ett äldre kök eller totalrenovera är bänkskivan ett av de viktigaste valen.


OXSTEN Måttbeställd bänkskiva , antracit stenmönstra kompositsten. Vilket dagligt underhåll behöver min bänkskiva ? Vilket specialunderhåll behöver min bänkskiva under året? Jag får en del fläckar på min bänkskiva. Jag vill byta ut en befintlig bänkskiva i köket, kan ni hjälpa mig med det?


Vi tillverkar bänkskivor av granit, marmor och komposit till alla kök. Granitskivorna är impregnerade vid leverans och behöver ingen speciell skötsel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg