onsdag 4 juni 2014

Kapsylöppnare vägg retro

Perfekt på altanen, balkongen eller i köket. Gjuten flasköppnare i järn som fästes på valfri vägg med två skruvar (gärna nära ett kylskåp med massa öl i). Finns i två olika varianter. En kapsylöppnare i amerikansk retrostil perfekt till baren, köket, altanen eller bastun.


Med den väggmonterade kapsylöppnaren i Americana-stil kan du öppna flaskorna.

Kapsylöppnare retro finns hos oss, snabba leveranser och dagars öppet köp. Snygg kapsylöppnare i retrostil att fästa på väggen. Köp Vägghängd kapsylöppnare med uppsamlare från för 119.


Ibland kan det vara svårt att hitta en kapsylöppnare när man behöver den, montera den på väggen istället! Skruvarna placeras i öronen och ser ut som örhängen. Bokstavstavla i retro -design – synliggör BBQ-poeten idag! En trevlig kväll med vänner, flaska öl .

Då har vi lösningen med vår väggmonterade kapsylöppnare som du enkelt m. Vi har inget fast datum för när vintage -modellen åter kommer i lager. Retro kapsylöppnare för vägg. Den är gjord i rostfritt stål och färgad svart. Arredo Estelle badrumstillbehör i polerad krom.


Produkterna monteras genom att antingen skruvas eller limmas fast på väggen. Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Vi hjälper dig att hitta rätt flasköppnare väggmonterad kökstillbehör Kökstillbehör och . Fästs enkelt på väggen med medföljande skruvar.


KAPSYLÖPPNARE MARIN TATUE - VÄGG. Vit och svart med text ömmare och passade glasburk i retro design under att samla upp kapsylerna i. Vägg fäste för upphängning på baksidan. Rolig inredningsdetalj i köket eller praktiskt . En Liten glasburk hänger undertill och samlar upp kapsylerna. Flasköppnare vägg från Exxent köper du hos Goods.


Lantlig, industriell och retro heminredning ligger oss extra varmt om hjärtat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg