fredag 20 juni 2014

Inreda en etta 40 kvm

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för etta på kvm. Vi har fått en lägenhet på 28kvm som jag inte vet hur vi ska inreda. Sekelskifteslägenheten i Vasastan är inte större än kvadratmeter. Men här ryms ändå två små sovrum, ett loft, ett vardagsrum, ett kök och ett . Vackert -tal möter moderna snitt.


Högt i tak, synliga bjälkar i vitt och sneda takfönster gör den enkel att inreda oavsett stil.

Vår kokvrå är kanske två kvm så även där är ju väggförvaring guld. Dock är vår lägenhet lite större än eran – kvm – så vi har ett ”riktigt” . De flesta av oss har tyvärr inte förmånen eller råd att bo i stora villor eller flådiga våningar på 5kvm. Perfekt planerad etta på Östermalm med textil i fokus.


Att inreda små ytor kan vara en riktig utmaning, men med några. Svårt att få plats med allt på under kvm ? Det kan vara ganska knepigt att inreda ett hem där man är begränsad när det. När Ulrika Jacobson köpte lägenheten på kvadratmeter var den en etta , men med lite trix och .

Som fattig student är det praktiskt och billigt att inreda med tyg. Fråga: Hej, jag bor i en etta på kvm , där rummet är kvm. Nuvarande säng är m bre men vi skulle vilja ha en som är m. Jobbar med: Driver företagen The Smiling Group och fixarföretaget Tisdag. Lägenheten: kvm stor etta i Vasastan i . När det kommer till att inreda en helrenoverad etta kommer det ekonomiska sinnet också väl till pass. Maria har gjort noggranna skisser och . Gör plats för både ett vardagsrum och ett sovrum i din lilla etta med smarta och kreativa inredningslösningar.


Jag ska flytta till en etta på 27kvm om några veckor. Jag känner nog lite panik för det hela, eftersom jag aldrig tidigare bott i en så liten. Hur skulle ni inreda den? Amenajare practică într-o garsonieră de m².


Vi lät vår inredare Per Carlsson inreda en etta i vårt hyresprojekt. Varje kvadratmeter är viktig när det kommer till att inreda en trång lägenhet, men lägger man bara lite tid och tanke bakom kan resultatet bli hur . Graham Hill är grundaren till treehugger. Hans lya är på kvadrat men känns betydligt större på grund av . Såg ut att vara bra planering, men säker på att allt får plats så i verkligheten?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg