onsdag 11 juni 2014

Glasblock golv

Glasblocket är en mångsidig byggprodukt. Men ett glasblock kan du bygga allt från duschväggar till fönster. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Namn, MONTERINGSSATS GLASBLOCK 1M2.


Dubbel ändbl klarvåg19x19x. Vi funderar på att ta bort en glasblockvägg från vårt badrum och byta mot en infällbar duschvägg.

Duschväggar, mellanväggar, bardiskar, golv - ja det är nästan bara fantasin som sätter dina gränser! Kan man ha glasblock i golv ? Med belysning under blir det riktigt läckert. I golvkonstruktioner är det lämpligt att använda . Du kan anlita någon för att montera glasblock , men det kan också göras på egen hand. Innan monteringen börjar måste du kontrollera att både vägg och golv är . Blocken finns i en stor variation av färger och med . Du kan naturligtvis även ha glasblocksväggar i vardagsrummet, hallen eller köket.


SNABBASTE SÄTTET ATT MURA GLASBLOCK.

Hos oss finnner du kakel, klinker, trä-, kork-, plast-, och textila golv. Förr användes glasblock i källarfönster och industrifasader men tack vare utvecklingen . Vackra glasblock med en mängd olika användningsområden, välj själv om du vill ha det stilrent och enkelt eller färgglatt och utmanande. Letar du efter glasblock ? Här hittar du det mesta inom glasblock. Färgat och ofärgat, med och utan . Steg : Kontrollera väggen med vattenpass.


Det skall vara graders vinkel mellan vägg och golv. Om det inte är grader blir monteringen . Kakel vägg - Vit matt eller blank 20x2 20x4 25x40. Klinker golv - Cloud Black, Darkgrey, Brown, Beige 20x20. Samt 10xi dusch (90x90).


Glasbetong är inte förlåtande mot sneda golv. En liten skevhet klarar väggen, uppemot en centimeters lutning per meter. Om golvet är mycket skevt kommer . De släpper igenom ljus och och är . Väggar, tak och golv ska stå emot fukt och smuts vilket ställer stora krav på det material som du väljer. Stuvbutiken har tapeter, fasadfärg, väggfärg, mattor, .

Köp glasblock i olika storlekar samt kakel och klinker hos oss. Vi har glasblock för olika ändamål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg