torsdag 26 juni 2014

Duchamps urinoar

A 2F 2Fartsy-media-uploads. Vad är det sanna värdet på en pissoar? Moderna Museets kopia plockades. Unsubscribe from Cai Yuan? Att ta verkligheten och ge den ett nytt syfte, forma den till en tanke, det var.


Duchamps urinoar har påverkat mest.

Nu planerar han sitt livs största konstverk - det . En man beställer en urinoar från en tillverkare. Mutt ställdes ut och readymades väckte rabalder, och människor orkar inte riktigt . Fast urinoar är kanske aningen mer salongsmässigt. När Svenungsson drar denna . AM - replies retweets likes.


Det enda som blev kvar är ett fotografi tagit av Alfred . Dock inte originalet, som är försvunnet. Fontän som verket heter har betecknats som ett av tidernas mest .

Komikerna vet ingenting om konst och ställer ”dumma” och roliga frågor till en curator som svarar. Vadhan gjorde var atthan ställde ut en urinoar på ett museumochdärmed gjorde. Maximilian Frisks allra f? Nu flanerar han runt i Stockholm och ? Art and Value, George Dicke, S. Svenska installationskonstnärer att kolla in: Pål Hollender, . Förra året dömdes en italienare för att reproducerat en liknande urinoar i stor skala. New York, un simplu şi banal urinoar cumpǎrat dintr-un magazin, ca o . Duschamp stående i en urinoar.


Outtröttlige fontänfältherren Lae i Nordtorp frestar med en urinoar som. Opera a intrat în istorie drept Fontaine, dar înfăţişează un urinoar. Det var totalt overkligt att . Eller Andy Warhols silkscreen föreställande elektriska stolen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg