onsdag 25 juni 2014

Duschdörr 120 cm

För övriga nischmått kompl. Svedbergs Forsa Nisch 1cm. SCHULTE Skjutdörr Flexa inkl. Nisch med skjutdörr, finns från 80- 1cm. Duschväggarna kan justeras cm. Hitta bästa pris och läs.


IFÖ Stella walk-in lösning (en fast vägg och en duschdörr ). Påbyggnadsprofil TB-C100PR finns för att öka mått (tillval), dvs. Flow Nisch erbjuder flexibla valmöjligheter i storlekar från 80- 1cm. Nischerna kan levereras i klarglas eller Ice med profiler i matt vit eller natur. Vi erbjuder dusch till ditt badrum i olika . Med duschtillbehör har du alltid det du behöver inom räckhåll. Krokar, hängare och hyllor hjälper dig att få full koll på alla dina prylar i badrummet.


Vi har många olika badrumsserier att välja mellan och vi är säkra på att vi har något som passar just dig - bli inspirerad här. Draperistång med handdukskrok som kan justeras upp till max 1cm. Golvskena i aluminium med justerbar höjd.


Walk in-lösing med en fast duschvägg och högerhängd duschdörr. En mycket populär duschdörr för den mindre nischen, här i frostat mm glas med vita detaljer. En modern eller klassisk duschdörr eller vägg kan vara precis det du behöver för att få till den rätta känslan i badrummet. Det finns flera olika modeller som kan . Om hörnen i badrummet har tagit slut. Real glas ramlösa duschdörr alkov duschvägg . Badrumsmöbler från Inr som andas kvalitét och design.


Hos oss hittar du allt från Blandare till handdukshyllor från Inr. Suihkuseinä liukuovella, leveys 80- 1cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg