torsdag 19 juni 2014

Lotin vädurspump

Pumpen alstrar sin egen energi, ingen tillförd energi behövs! Vi tar hjälp av cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Kundvagn totalt exkl frakt kr Fällor. Fällbild Solpanelbild Vädursbild. Finns iaf en till svensk tillverkare som har en vädurspump som nyttjar tillgängligt vatten optimalt.


Den klassiska vädurspumpen nytillverkas igen! En svensk innovation som pumpar vatten helt utan tillförd energi, med inspiration från äldre vädurspumpar men med ny. Den mer avancerade vädurspump jag skriver om, som de sålt tidigare (vet inte om de har några att sälja), var producerad . Arbetar året runt utan tillsyn. Lotin AB, Fredriksdal, Nässjö kommun.


Ett annat alternativ är att bygga en vädurspump, konceptet är enkelt och kräver lite rördelar. Här hittar du Sveriges mest KlimatSmarta varor, tjänster och företag! Dec Så här funkar en vädurspump.


Klimatsmart – genvägen till sköna gröna köp. Vädurspumpen är en anordning vars hydrauliska kraft används . Om den, enligt , så kallade avloppsventilen är . Vädur pump från alla köp sälj marknader i . Jul Vem konstruerar en vädurspump för värme?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg