tisdag 11 december 2018

Suihkuseinä muovi

Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät ja kestävät suihkuseinät jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tervetuloa ostoksille K-Rauta kauppoihin ja verkkokauppaan. Meiltä saat toimitusmyyntinä myös lasit, peilit ja muovit mittojesi mukaan.


Karkaistua lasia takaneduslasiksi, keittiön välitilan laseiksi, saunan väliseiniksi, . Kattavasta valikoimastamme löydät kääntyvät, kaarevat, taittuvat ja kiinteät suihkuseinät ja -nurkat sekä kirkkaana että savulasisena.

Suihkuseinät saat edullisesti Bauhausista. Myös verkkokaupasta, katso jatkuvasti kasvava valikoimamme! Hyödynnä tarjoukset ja tilaa suihkuseinät helposti kotiin toimitettuna.


Kääntyvät ja kiinteät mallit! Kiinteä suihkuseinä teleskopekiinnityksellä. Hover over image to Zoom. Vihta Ocean kääntyvä kaareva suihkuseinä antaa tilaa kylpyhuoneeseesi.


Eloksoitu alumiinin värinen runko ( KIOcean harmaa).

Ruuviton kiinnitysmahdollisuus. Ocean kiinteä suihkuseinä harmaa cm. Ocean kääntyvä suihkuseinä kirkas cm.


Voit valita suihkuseinän , suihkukaapin tai vaikkapa höyrysuihkun, jolla voit hemmotella vielä . Korkealaatuisista raaka- aineista valmistetut suihkuseinät valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toivomien . Viimeistele kylpyhuone kauniilla saman sarjan hammasharjamukilla ja saippuapumpulla. Suositut muoviset meikkitelineet pitävät meikit ja sudit ojennuksessa, . Kyseessä on muovinen suihkuseinä , joka on mennyt parissa vuodessa kalkista ja saippuasta likaisenharmaaksi alaosasta. Onko tietoa mikä firma myy kapeita (n.cm) suihkuseiniä.


Eikös itsevärkkäämälläkin saa kapeaa, mutta lasina pitää olla sitten se muovi ? Kiiltävä alumiiniprofiili. Ovissa nostosarana- mekanismi. Tuotteemme on foiltec:in valmistama 3mm paksua pvc- muovia. Alumiinikehyksisissä suihkuseinissä käytämme yleensä polystyreeni- muovia. Myydään upouusi, muoveissa oleva suihkuseinä.


Merkki Hietakari, volume 812.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg