fredag 21 december 2018

Suihkuseinä taittuva

Tämä keskeltä sisääntaittuva suihkuseinä sopii hyvin todella. Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät ja kestävät suihkuseinät jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tervetuloa ostoksille K-Rauta kauppoihin ja verkkokauppaan.


Kaareva suihkuseinä teleskoopilla. Suihkuseinät saat edullisesti Bauhausista.

Myös verkkokaupasta, katso jatkuvasti kasvava valikoimamme! Kattavasta valikoimastamme löydät kääntyvät, kaarevat, taittuvat ja kiinteät suihkuseinät ja -nurkat sekä kirkkaana että savulasisena. Taittuva suihkuseinä on tilankäytöllisesti erittäin kätevä, sillä se laskostuu pieneen tilaan, kun suihkua ei käytetä.


Suihkuovenakin toimivat taittuvat suihkuseinät tilaat edullisimmin Taloon. OCEAN taittuva suihkuseinä on käytännöllinen ja tilaa säästävä ratkaisu kylpyhuoneeseen. Kun suihkua ei käytetä, suihkuseinän voi kääntää seinää vasten.


Hinta 3€) Sanka SYNC kirkkaalla lasilla on kasaan taittuva suihkuseinä , jolla erotat tyylikkäästi suihkutilan muusta kylpyhuoneesta.

OCEAN suihkuseinien pelkistetty ja ajaton ilme kestää käyttöä ja aikaa. OCEAN sarjasta löydät suihkuseinät sekä suoralla että kaarevalla lasilla. Ocean on kiinteä suihkuseinä , joka soveltuu taittuvan osansa ansiosta hyvin kylpyhuoneeseen, jossa seinän vieressä on kaluste.


Pienessä kylpyhuoneessa missä tilaa on rajoitetusti paras ratkaisu voi olla kokonaan kasaan taittuva suihkuseinä. Sisältää vakiona reikävetimen (seinän kätisyys ilmoitetaan tilattaessa) sekä alatiivisteen. Profiiliväreinä kiiltävä ja mattahopea. Tuote laskostuu pieneen tilaan rakennuksen seinää vasten kun suihkutila ei ole käytössä.


Tyylikkään Sync - suihkuseinän voi . Vältät roiskeet muualla kylpyhuoneessa. Saatavana liukuovella tai avattavilla ovilla. Vaatii tietynmallisen kylpyhuoneen. Myydään suihkuseinä Sanka SYNC kirkkaalla lasilla 900mm leveänä. Valikoimaan kuuluvat kiinteät, puolipyöreät ja kaarevat taiteovet, suihkuovet, suihkuseinät sekä suihkukulmat.


Tutustu tuotteisiin – lisää tilaustuotteita löydät . Voita yön all inclusive -risteily Välimerellä!

Kiinteä suihkuseinä teleskopekiinnityksellä. Hover over image to Zoom. Compact BathroomMinimalist BathroomRoom DoorsWet RoomsShower RoomsSmall BathroomsCircle . Vihta Ocean taittuva suihkuseinä 9mm harmaa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg