onsdag 5 december 2018

Borrfri montering badrum

Med borrfri montering slipper du ta hänsyn till bakomliggande material, tätskikt och installationer dolda i väggen. Istället för att borra och skruva, limmas . Hej, Vi är på gång att köpa en duschhörna till vårt badrum hemma och hittade då ett alternativ som inte kräver att man borrar hål i kaklet vilket. Viktigt med lodräta väggar?


Montering på våtrumstapet eller plastmatta rekommenderas ej.

Köpte kittet för att slippa borra hål i vårt nykaklade badrum men fet slutade med att vi . Kroken monteras på väggen med 3M tejp. Borrfri krok i krom för badrum. M tejpen är förlimmad på kroken från fabrik. Alltid fraktfritt och dagars öppet köp!


Vi har flera modeller som kan få ditt badrum att kännas mitt i prick. L7saQY Nu kan du äntligen montera din duschvägg utan att borra genom.

Sätt personlig prägel på ditt badrum med. Smedbos stilrena badrumstillbehör. Badrumskrok i rostfritt stål med borrfri montering från Beslag Design. Smart duschförvaring och duschhyllor från INR.


Smart förvaring i dusch och rostfria duschhyllor med helt borrfri montering. Rinkaby Rör säljer VVS, För borrfri montering av aluminium profiler. Besök oss via vår webbshop, i våra . Igluemix lim för borrfri montering. Vid uppsättning av produkter med lim - det är viktigt att tänka på att ytan.


Perfekt för montering i badrum -Direkt mont. Glabete V1Aerosol är ett professionellt lim för säker montering utan att b. Fördelen med det är att du . Pris 6kr) Med Sankas borrfri monteringsset går det nu att på ett tryggt sätt limma upp samtliga duschväggar i vår duschserie LINC med aluminiumprofiler . Här hittar du stilfulla duschhörnor, skärmväggar och duschkabiner från INR, Macro och Svedbergs för alla badrumstyper, stora som små. Modell: Undvik att borra.

Producent: nie wieder bohren, Tyskland. Anmärkning: Väggfäste med limmfäste. Vi har borrfria montagelösningar för badrum vilket gör att montering kan ske utan onödiga håltagningar.


Vägghylla, rak, till badrum , Arrow. Rak trådhylla för montering på vägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg