måndag 10 december 2018

Avlagringar i toaletten

Glöm allt om starka – och dyra – rengöringsmedel för att få bort missfärgningar i toaletten. De här smarta sakerna löser problemet hur lätt som . Ser inte så jävla fräscht ut så nu måste jag ha massa husmorstips! Har googlat mig fram till ättika, funkar.


Hej, Vi har ett äldre hus byggt -med mestadels galvade rör.

I toaletterna blir det ofta bruna avlagringar. Det blir som ett segt slem om det får. Vad gör man på en toalett som ser ut så här? Hur lång tid tar det innan man får bruna avlagringar av. Fråga: I min toa är det bruna avlagringar som inte går bort med vanligt medel.


Där jag bor har vi mycket kalk i vattnet. Men det verkar inte vara . Just kalk i toaletten är lurigt, många av oss tänker inte på att det faktiskt kan uppstå avlagringar där trots att det hela tiden är vatten i omlopp.

Här får du städtips för toaletten från professionella städare. Den här metoden håller din toalett ren, fräsch och fri från avlagringar. Trött på kalk och fula avlagringar ? Här är effektiva tips på hur du tar bort kalk med citronsyra och vinäger från kalkel och klinker, toalett , handfat, . Så här städar du toaletten med hjälp av ättika och bikarbonat. Kalkavlagringar i toaletten kan tas bort med hjälp av Coca-cola.


Avlagringar på duschglasen får du enkelt bort med hjälp av en tunn . Vänta några minuter och torka bort med trasa. Har dricksvattnet missfärgningar eller har badrumsporslinet fått avlagringar som. Gröna missfärgningar i handfat och toalett tyder på att ditt dricksvatten är surt, . Hårda beläggningar långt ner i toaletten Är det ngn som har ngn bra idé hur man blir kvitt sådana? För att få toaletten ren och skinande använder vi alla möjliga. Svåra avlagringar i tvättställ och badkar, strö på lite potatismjöl på fläckarna och häll.


Det hindrar din katt från att använda den som toalett. Helt utan kemikalier: WC-rengöraren med pimpsten i praktiskt handtag tar enkelt och tillförlitligt bort avlagringar i toaletten. Det korta handtaget gör det lätt att få .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg