fredag 24 augusti 2018

Svart handfat ikea

Varför inte unna dig en av våra dubbla handfat till ditt badrum? Du kan kyssa adjö till morgonrusningen och den dagliga flaskhalsrutinen i badrummet och ge . Snygga och praktiska kommoder till handfat. När det är dags att renovera badrummet vill du vara säker på att kunna utnyttja ditt utrymme på bästa sätt samtidigt . Kolla in vårt stora utbud av kommoder, tvättställsskåp, badrumsskåp och blandare till riktigt bra priser.

Välj bland många olika modeller i olika stilar. Har du en vision, men har svårt att rita ut den? Eller behöver du tips på smarta lösningar som passar just dina . Ett badrum i klassisk stil med svart kakel och vita beslag. Ljusgrönt, blått och vitt badrum med traditionellt badkar och kommod med dubbla tvättställ.


I ett kök med traditionell stil blir GAMLESJÖN blandare en snygg designdetalj med sin industriella look i borstad svart metall och skruvformade knoppar. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Lättrullande och mjukstängande . Vi har allt från tandborsthållare och tvålpumpar till speglar med förstorande glas. Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till . SVARTSJÖN handduksstång, svart. PINNIG hängare med krokar, svart. Våra tvättställsunderskåp ger dig enkelt mer förvaring i badrummet när du har ont om plats.


Passar under de flesta vägghängda handfat , med eller utan ben. RÅHULT måttbeställd väggplatta, svart stenmönstra kompositsten. SIBBARP måttbeställd väggplatta, svart marmormönstra laminat . Ett svart kök med KUNGSBACKA kökslucka i återvunnet material. Vill du leva mer hållbart hemma?


Frigör arbetsyta men håll toalettartiklar nära till hands med våra badrumshyllor. Vi har olika stilar, storlekar och färger att välja mellan. Det är ofta väldigt svårt att som amatör hitta rätt rörkopplingar och det kan ta.

ODENSVIK, sittbänk HEMNES och högskåp TYNGEN. Vi renoverar nu vårt badrum och säljer därför vårt fina tvättställ från IKEA med tillhörande svart blandare (Lundskär) och läderhandtag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg