fredag 10 augusti 2018

Gnistskydd öppen spis

Se till så inga gnistor kan hoppa ut ur din öppna spis ! Vi har gnistskydd i många. Modernt designat gnistskydd i glas och mässingsfötter. Jag har en öppen spis utan något gnistskydd.


På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.

Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller.


Här säljer vi gnistskydd och barngaller till din spis och kamin. Med ett gnistskydd av glas från Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg blir det. Och även detta supertrendiga gnistskydd i glas gör sig hur snyggt som.


Och nej … inget gnistskydd här… har som många andra en kamin.

Inte den klassiska runda utan mer som en öppen spis. Hej Behöver man ha golvskydd( gnistskydd ) om man ska ha en kamin ? Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden.


Tillbehör till kaminer och braskaminer. Bland våra tillbehör hittar du fläktar, kokplattor, värmemagasin och vridplattor. Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Vi erbjuder ett stort sortiment av . Hej, jag ska installera en kamin.


Jag avser täcka detta med klinkers. Under arbetet med golvet valde vi att inte försöka lyfta kamin och skorsten för att lägga golv under, i stället la vi golvet runt kamin och gnistskydd. Auktion på internet med Snyggt gnistskydd för den öppna spisen.


Tidigare kostat 495kr i butiken. Jag vet inte om ni minns det här inlägget från i höstas, men vi går ju i eldstadsfunderingar här hemma.

Målsnöret var egentligen jul, men då den ändå kommer . Gränsvärden för utsläpp från kamin. Någon kanske ställer kanske ett gnistskydd framför, men det är ju egentligen inget skydd. Gnistskydd i emaljerad plåt att lägga framför kamin elle… 7kr. Eldgaller i smide till öppen spis med fyrkantig bas som… 7kr.


Som ni vet har vi hållit på med ett kaminbygge i vardagsrummet under maj månad. Nu kan jag äntligen visa resultatet i samarbete med Contura och berätta mer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg