tisdag 11 juli 2017

Tratt till oljelampa

Glass Funnel Tratt Oljelampa. Lagerstatus: st i lager. Innan användning av er nya oljelampa. Den vanliga orsaken till att en oljelampa sotar är för lång veke.


Praktisk och snygg glastratt speciellt framtagen för att underlätta påfyllning av lampolja till den fina oljelampan. Stor kubformad oljelampa.

Liten tratt för att fylla på lampolja medföljer. En dekorativ oljelampa tillverkad i glas. Justera veken till ca 2-mm genom att skruva på det silverfärgade höljet som veken sitter i. Fyll på lampolja på sidan av lyktan, gärna med hjälp av en tratt. Information om oljelampan, läs innan användning.


Vekhållaren skruvas av vid påfyllning, använd gärna tratt. Oljelampan är till hälften fylld av sten, så att den reser sig upp igen när man vickar omkull den. Välkommen till PriceRunner!


Tell Me More Oil lamp Oljelampa.

Glastratt oljelampa tratt tell me more fylla på påfyllning. Fotogenlampa Majorna Antik Mässing. Samma tratt som den gröna men mm större diameter och upphängnings ögla. TRATT till grammofon samt del av fotogenlampa. En mycket gammal fin stormlyckta i bra använt skick!


Det hade vi tydligen använt till fotogenlampan som vi brukade tända när. Jag hade ingen tratt som var så smal i halsen så den gick ned i det . Ett besök till exklusiva Dubai skapar minnen för livet. I världsmetropolen på Arabiska halvön kan du i ena stunden smutta cocktails på stranden och i den andra . Stelton oljelampa Oljelampa från Stelton med sandblästrat glas och rostfritt stål.


När lampan har fyllts med olja brinner den varaktiga veken i upp till. Poppy Table Oljelampa Skinny Svart från Northern hos Växjö Elektriska - experter på ljus. Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor . Glas som passar till fotogenlampa Rund Antik Mässing Mått bas: Inner: mm Ytter (ink glas): mm.


Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter. Läs mer om detta i Allmänna villkor. Liten plasttratt för att lättare kunna fylla på lampolja i oljeljus och oljelampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg