måndag 3 juli 2017

Skruvnippel jula

Vajrar Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Nipplar med utvändig gänga. Vi gör det roligt och prisvärt att fylla verktygslådan. Välkommen till Jula Kungens Kurva! Kungens Kurva är Sveriges största handelsområde och erbjuder allt från sällanköp och dagligvaror till nöjen.


Skruvnippel 6x13mm UNIVERSAL. Jämför Jämför Skickas omgående! Skjutspinnar Universal Kstar svarta.


Bara att köpa till extra skruvnippel och lite olika munstycken att . Brett sortiment av cyklar,cykeldelar och tillbehör. Hittade bara en skruvnippel i botten på kyllimpan men det måste ju vara för avtappning av det. Tackar allra ödmjukast för tipset blir en tur till jula i morrn då ! För er övriga följare ber jag om ursäkt för klent uppdaterande på sistone . Tack för tipset , gick ju bra att peta ut wiren , får införskaffa en skruvnippel. Du kan återanvända din gamla original skruvnippel.


Innehåller: st skruvnippel 10x13mm,st skruvnippel 6x14mm, st hålnippel,st. Click here to find similar products. Passar till gas rulle samt choke reglage.


Kör skruvnippel eller surra fast, justera sen med klickboxarna på kedjorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg