torsdag 27 juli 2017

Mässingsho

Tack vare modern teknik och inte så lite småländsk klurighet förser vi svenska kök med rostfria diskbänkar av allra högsta kvalitet. Mässingsho rnet är inte bara en plats på kartan, men även i hjärtat. Alla är välkomna och bemöts av underbar, dedikerad personal, gedigen livemusik framförd . Diskho 500x4mm för 6mm skåp.


För infällna planmontage samt undermontage.

Komplett med korgventil, vattenlås och överfyllnadsskydd. Stor ho: 1mm utvändigt 2mm, bredd 6mm. Placeras ovanpå diskbänkskåp höjd. Inlägg om antikprofil och mässingsho skrivna av hofv2.


Ett vägghängt handfat i kraftig solid mässing. Handslaget med en rundad kant som blir ett mjukt avslut samt ger ett rymligt handfat på en liten yta. Ny design av handfat med en välvd uppbyggnads kant som ger ett organiskt formuttryck mot bänkskiva.


Vackert handslaget handfat i tennlegering med en härlig.

Här nedan kommer bilder på vår diskho. En matt mässing med utdragbar slang så att man enkelt kan spola. Vita kök i all ära – men visst kan vi sakna variation i köksinspirationen ibland? Kök i pastellfärger behåller fräschören men ger ändå massor av . I klassisk sekelskiftesfastighet med ypperligt läge på Odengatan återfinns denna trivsamma våning om 1kvm. Två härliga balkonger i kombination med . Och denna ser på pricken ut som den som ståtade vid en hel mässingsho (yes!) i detta inlägg.


Inte ett mässingsinlägg utan Tom Dixon. Products without images . Huset är byggt av kajakinstruktören Brian Schultz för att han en dag hittade en vacker mässingsho och kände att den behövde ett hus att bo i. Djup modell med decentrerat utlopp. Här ihop med en av våra nya ekologiska . Insatsbänk designad av Odd Thorsen. En funktionell och prisvärd diskbänk med många praktiska detaljer och speciellt anpassade tillbehör.


Ljusgrå bänkskiva med mässingsho och mässingsblandare. Snygg mässingsho vart finner man den?

Längs med husets baksida finns en bänk i marmor med en mässingsho och en gammaldags blandare. Under bänken är skåpen tillverkade i . Och så fräckt turkospetroleumgrönt kök med carraraskiva och mässingsho (!!!love it!!) och mässingskran. Ikea bas, personlig utformning som kan bli helt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg