måndag 10 juli 2017

Bricka trä

Bricka Trä Natur 40xcm. Vitriini bricka 256xmm ek. Snygg bricka som är perfekt att servera fikat på i trädgården.


De praktiska handtagen gör att den lätt kan . Välkommen till vår webbshop eller någon av våra butiker. En bricka i trä med handtag på kortsidorna.

This Pin was discovered by angel lopez. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Oiva Wooden bricka är tillverkad i gummiträ, ett mycket hårt träslag som lämpar sig särskilt bra i köksmiljöer. En praktisk bricka i trä med ett rustikt utseende. Levereras med tre oberoende delar: en stor bricka , en minibricka och ensachethållare med sex fack i olika djup.


Man kan aldrig ha för många brickor. Oavsett om du söker en bricka för avställning eller en serveringsbricka hittar du dem hos oss. Lager, snygg bricka med plåtbotten och kanter i trä.

Lagervaror skickas inom timmar. Glasad med lister, handtag och beksida i trä. Vacker handgjord träbricka från varumärket “By Büchert”. Då brickorna är tillverkade för hand kan de variera något i . Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop. Passa på att fynda redan . Bloomingville Fikabricka i trä.


Leksaksmat i form av en bricka i trä med bakelser, två koppar och en kanna. Perfekt när barnen ska bjuda på fika! En smart skärbräda i trä med bricka som du hackar eller skär dina råvaror på för att sedan föra direkt över till brickan.


Denna smarta skärbräda handlar du NU . Svart med handtag i ofärjat trä. Serveringsbricka i skandinavisk stil. Enkel att snickra själv och går att variera med olika träslag och handtag.


Låga priser och snabb leverans. Möjliga leveranssätt: Matkahuolto närpaket i Finlan Matkahuolto jakopaketti, Postpaket till posten eller till postautomaten, Postpaket till dörren, Postpaket .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg