torsdag 6 juli 2017

Stormlykta fotogen

STORMLYKTA FOTOGEN 240MM. HURRICANE LAMP, kerosene, Anchor No. Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. Samlarsaker ᐈ Avslutad jun 21:54. Antika fotogenlampor ᐈ Avslutad maj 11:40.


Jag stod och filmade lite planlöst medan jag väntade på att min Optimus 200P skulle värma upp och så.

Vitlackad stormlykta Lord Nelson Bränntid: ca. Klassisk stormlykta som drivs med fotogen. Lyser flera timmar med en fylld tank. Utbytbart glas samt veke. Lyktan förvaras i en låda med tillb.


Stormlykta , Optimus 9MT. Lampolja och fotogen är nästa samma sak men lampolja är lite. Om det är en stormlykta är det viktigt för ljusstyrkan att packningarna är täta, . Karlskrona fotogen liter passar till fotogenlamporna: Skeppholmen Kungsholmen Nattlampa Flaggskär Extra ren (1) paraffinolja.

Doftar ytterst lite och kan . Välkommen till avdelningen hem och hushåll hos Jula! En klassisk högkvalitativ stormlykta som håller måttet i alla väder. Fotogen eller bensin rekommenderas alltså inte för denna lampa. Otroligt fint och mysigt . Angela öppnades dörren till kajuttrappan och Berger tittade in med en stormlykta i handen.


Den kan med fördel användas både inomhus och utomhus, perfekt att ta med på campingsemestern . Lampor och ljussstakar för stearinljus och vaxljus i mässing. Vill man få mycket ljus ur fotogen bör man nog satsa på en stormlykta med glödnät, dock bör man ha klart för sig att glödnätet är ömtåligt och en . En annan användning av fotogen är ju också i en fotogenvärmare eller. Däremot har jag inköpt en stormlykta (med glödstrumpa) hos Classe . På spaning efter den tid som flytt: Myra lagård. Den nya fotogenen var bra och jag fick upp en behaglig värme efter någon timme.


Det avgörande för hur mycket det osar är andelen paraffinolja i fotogenen. Fotogen och lampolja är i dagligt tal benämning på samma sak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg