måndag 26 december 2016

Vaccination värmdö

Vi kan erbjuda vaccination enligt nedan men hänvisar för rådgivning inför resa till vaccinationsmottagning som har den senast aktuella informationen om . Bussens turlista ger en smidig överblick över tid och plats för vaccinering mot fästingar och TBE. Vi utför även andra vaccinationer ! Vaccinationer bokas med minuters tid. Vid flera vaccinationer bokas ytterligare tider.

Vi rekommenderar att du har läst igenom priser och kommer ca min . Hos oss finns vaccin mot TBE, bältros och de vanligaste resevaccinerna. Fenix Väg Värmdö Köpcentrum. Alla frågor besvaras i första hand av sjuksköterskorna Inger, Ewa och Tina som har STOR erfarenhet av vaccinationer.


Medicinskt ansvarig är läkare Torbjörn . Välkommen till vår mottagnining vid Nacka forum. Vi är en landstingsdriven vårdcentral som erbjuder olika former av medicinsk behandling och omvårdnad.

Vi finns på Odelbergs väg i Gustavsberg. Intresset för att vaccinera sig mot TBE har varit stort i Värmdö i år. Dessvärre fortsätter även fallen av den fästingspridna sjukdomen att öka.


Sjukdomen orsakas av ett virus och det är klokt att vaccinera dig mot TBE om du vistas i områden med många fästingar där smittan finns. På Aleris kan du vaccinera dig mot flera olika sjukdomar såsom TBE, HPV och säsongsinfluensa. På flera av våra vårdcentraler är du är också välkommen att . Värmdö djurklinik är den lilla kliniken med den stora kompetensen. Gäller ej vaccination mot rabies, herpes leishmania, leptospiros, borrelia samt . Den maj kommer fästingbussen till Värmdö för att den som vill ska kunna vaccinera sig mot TBE.


Här hittar du information om de hälsobesök och vaccinationer som erbjuds barn och ungdomar i olika skolåldrar. Utöver vad som anges nedan erbjuds även . Under våren och sommaren åker vi runt i länet med våra bussar och vaccinerar mot TBE i samarbete med ICA, IKEA, Bryggeriet Handelsplats och fästing. Söker du vaccination i Värmdö ? Priset för vaccinationen är 3kr för vuxna och 3kr för barn.


Klicka på rubrikerna för att sortera listan på exempelvis datum eller använd . Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för läkare hälsokontroller vaccinationer i Värmdö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg