tisdag 13 december 2016

Hur ofta köpa nya handdukar

Hur ofta ska man byta disktrasa? När är det dags att köpa ny kudde? Här kan du se hur ofta du bör byta ut vanliga saker i ditt hem! När myggmedlet har ungefär två år på nacken är det dags att köpa ett nytt – då . Tänk på det här när du ska köpa nya badlakan och handdukar.


Badhanddukar är något mindre, badlakan större och används ofta på stranden.

Rekommenderad tid mellan tvättarna: Varannan dag. En handduk i ett badrum utsätts för hårt slitage. Troligtvis är det flera . Men hur ofta ska man egentligen tvätta sina handdukar ? Ja, som frågan lyder hur ofta brukar ni köpa nya ? Om du tvättar dina handdukar en gång i . Till er själva och till barnen.


Kanske duschar du mer än du egentligen behöver, men hur är det.

Därför bör du tvätta dina handdukar ofta – förmodligen oftare än du tror. Så ofta bör du tvätta dina sängkläder och handdukar. Har du koll på hur ofta ? Nya idéer för ditt hem varje vecka! Där samlas nämligen fort bakterier, kvalster och avföring.


Sanningen är att en av tio har samma . Det råder skilda åsikter och olika filosofier kring hur ofta våra handdukar bör tvättas. Kanske drar du ut lite extra på det, med argumentet att du . Men häng absolut inte flera handdukar på en och samma krok. Hur fort ens handdukar börjar lukta kanske beror på gener också? Inser att jag är en jävligt äcklig person när jag ser hur ofta andra byter dessa saker. Jag har hur många som helst som är hur omoderna o gamla som helst (nästan), som jag.


Hur länge använder ni era handdukar och vad gör ni av dom sen? Jag gillar verkligen handdukar och linne och köper nytt flera gånger per säsong. De har övernattning för hemlösa och behöver ofta lite nytillskott . Innan du använder dina nya handdukar , låt dem ligga i kallt vatten i timmar innan du tvättar dem för första gången.


Detta gör att bomullsfibrerana öppnar sig.

Att tvätta täcket för ofta kan även leda till onödigt slitage. Vem känner nu inte till att det är lätt att piffa upp ett badrum med ett par nya handdukar i någon trevlig säsongfärg? Lakan är dessutom ofta på . Fukten från vattnet gör handdukarna lika mjuka som nya igen. Tvätta alltid nya badlakan och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg