tisdag 20 december 2016

Kjell knappar

Stilfulla, trådlösa hörlurar med diskreta knappar. Häger Attend Plus Hemtelefon. Bordstelefon för hörselskadade. Modul med knapp för Arduino.


Färdig modul med knapp för . Trådlös sammanlänkning av byggnader.

Många har svårt att få det trådlösa nätverket att nå till fristående garage och . TP-link ADSL-gateway N300. Router med inbyggt ADSL-modem. Linocell Vattenskyddad väska 7. Universalväska för mobilen. NO) i transparent plast för t. Sticker upp mm från monteringshålet (Ømm).


Visar produkter inom kategorin Strömbrytare. Det är till GPIO-stiften som lysdioder, knappar , sensorer och mycket annat.

Fjärrkontroll för att styra lampor i Philips Hue-system. Utrustad med fyra knappar ( av, på, dimma upp samt dimma ner). Drivs på batteri och kan placeras överallt. Kan programmeras för att låta mobilen t. Bluetooth-fjärrkontroll för mobil.


Knappen har stöd för tre . Endast två knappar gör örontermometern enkel att använda. Levereras i praktiskt etui med extra linsskydd. Medföljande programvara ger tydlig överblick över tangentbordets alla knappar och tillåter att ändra funktioner genom att byta ut knappar direkt. Kan anslutas direkt på ett Arduino-kort med medföljande kablar. Räckvidd: m ( 60° vinkel).


Låt våra erfarna fastighetsförmedlare sköta om försäljningen av din bostad. Vi gör gärna en kostnadsfri värdering på din bostad. Små knappar er ikkje noko for Kjell.


Till minne av Kjell Eidendal som idag gick bort för ett år sedan. Kjell var en av grundarna av relaymedia, och en mycket uppskattad vän,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg