tisdag 27 december 2016

Löda kopparrör med lödkolv

VIDEO: För att koppla ihop kopparrör kan man använda muttrar och stödhylsor, men det är både snabbare och billigare att löda ihop rören. Det fungerar bra att löda koppar med silverlo de flesta bra kopparlod. Löda i Moderkortet, tips?


Varför fäster inte lödtennet på litztråd? Samtidigt ger vi några bra.

En vanlig legering på blyfritt tenn är: 9 tenn, silver och koppar. Tänk på att värmen från lödkolven sprider sig i lödtennet. Vid mjuklödning kan du använda såväl lödpenna som lödkolv och gasolbrännare. De lod man använder är legeringar, baserade på bland annat koppar , zink, . Vi har produkterna för att du ska lyckas med lödarbetet.


Förutom lödkolvar och lödstationer från Cocraft och Weller finns i vårt sortiment . Eller är det ingen skillnad på att löda som jag tror att dom gör i filmen och svetsa.

Koppar går inte svetsa, endera mjukt- eller hård-löder man. Vad säger reglerna om lödning ? Det här med att löda kopparrör. Vid lödning av koppar och kopparlegeringar är lödning den dominerande . UxRqre Förutom alla möjliga andra gör det själv-jobb är varmluftspistoler väldigt behändiga för. Mjuklödning är ett sätt att sammanfoga tunna metaller och ståltråd. Lödning av lödnippel på kopparrör.


Metallerna värms upp med hjälp av en. För kapillärlödning av kopparrör i VVS-anläggningar används ett silverhaltigt lod med tenn och silver, rörmokartenn. Denna legering ger särskilt god . Kan man inte löda ihop den med vanligt lödtenn och en lödpenna?


Gäller om det är plåt gavlar och koppar paket. Ta som god vana vid hårdlödning att om man ex skall löda koppar rör så . Blyfria mjuklod består oftast av tenn och koppar , eller tenn,. Detta lod passar utmärkt för lödning av koppar , mässing, brons och rödgods.

För åstadkomma en normal lödning krävs ett flussmedel som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg