fredag 30 december 2016

Portabelt badkar vuxna

Njut av ett avkopplande bad i en kompakt badbalja för vuxna. Perfekt för dig som inte har plats för ett vanligt badkar ! Portabel badbalja för vuxna. Bada när du vill - var du.


När hon flyttade till en lägenhet utan badkar sökte hon med ljus och lykta.

När hon sökte runt på nätet efter en badbalja för vuxna upptäckte . Vår badbalja för vuxna passar lika bra inomhus som ute. Ett super badkar som håller för hela familjen. Vi letade länge efter en stor balja då även vi vuxna ville bada.


Denna är så smidig i och med den är . Jämför priser på Showertub STHLM badbalja för Vuxna (Svart) Badkar. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Om du är lite osäker på om hotellrummet du bokat verkligen har badkar och inte vågar ringa och fråga i förväg kanske det här bärbara badkaret .

Använd inne i duschen, på terassen eller kolonilotten. Ett flexibelt, uppblåsbart badkar som passar i de flesta badrum och där både vuxna och barn kan njuta av ett trevlig varmt bad. Ett piratgäng har stulit guldskatten och låst in alla vuxna i fängelsehålan. Så nu måste barnen ta sig ombord på piraternas skepp och stjäla tillbaka skatten - och.


Litet badkar i ppplast. För alla oss som saknar ett härligt varmt bad när kroppen vill återhämta sig. Den ultimata lösningen för dig med det lilla badrummet. Passar lika bra inomhus som ute på gården eller i stugan. Köp Uppblåsbart Badkar till bra pris online.


Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till. Unik portabel badbalja till vuxna. Med avlopp på sidan som du bara lägger till golvbrunnen. Läs mer om pris och mått, samt min.


Med badbaljan Coolest kan även vuxna ta långa bad även i mer. Det finns en till två små obetydliga skönhetsprickar på olika ställen då och då, samt blekt färg .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg