måndag 19 september 2016

Toalettpappershållare vägg

Inga mer rullar på golvet! Toalettpappersrullen hjälper dig att hålla ordning med stil. Vi har badrumsmattor, handtag, toalettpappershållare , krokar, handduksstänger och många fler badrumstillbehör av hög kvalitet från en mängd olika . Reservpappershållare - Metro Praktiskt pappershållare som monteras på vägg.


Finns i färgerna: Gul, Antik mässing och Krom. Se vårt sortiment av billiga och exklusiva toalettpappershållare.

Toapappershållare för montering utan hål i väggen för en fuktsäker… 2kr . Byggsortiment för dig som jobbar med entreprena byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, . Kan monteras skruvlöst på vägg. I vårt nybygge är toalettstolen placerad mitt på en vägg , med tanken att ha ett högskåp bredvid. Nu lutar vi åt att skippa högskåpet, men var. Se våra toalettpappershållare , som finns i flera varianter.


Hållaren har två hål bak för upphängning på vägg. Text toalettpappershållare från House Doctor.

En alternativ och modern pappershållare med ett grafiskt och stilrent utseende som passar modern inredning. En enkel men vacker toalettpappershållare i förnicklad mässing. Väggen är klädd i klassiskt funkiskakel med minimal, mörk fog. RESERVPAPPERHÅLLARE VÄGG SVART.


Självhäftande toalettpappershållare Mattborstat rostfritt stål. Att prata om snygg och stilfull design för en toalettpappershållare kanske du tycker är överdrivet. Klassisk toalettpappershållare i krom - 1mm. Fästes med två skruvar i väggen.


Arredo Estelle badrumstillbehör i polerad krom. Produkterna monteras genom att antingen skruvas eller limmas fast på väggen. De flesta har nog en vanlig, vit toapappershållare på väggen.


Roliga val som kanske lyfter ditt badrum och gör . Men det finns faktiskt val. Offentlig WC kring toalett. Vägg Nej 7Flerfärgad Flermaterial OB LIC NOVIPRO PENNLAMPA LED. Monteras mot vägg med skruv och kupolmutter i krom Badrumsspegel. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Stilren toalettpappershållare av borstat stål. Med självhäftande tejp för enkel montering utan att skada väggen.

Mått: 15x 1x cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg