torsdag 8 september 2016

Hur fungerar isodrän

ISODRÄN -skivan fungerar här på samma sätt som beskrivits i källarvägg respektive golv på mark. Skivor som dessa fungerar isolerande och bidrar enkelt uttryckt till att hålla fukt och vatten ute och värmen inne. Kapillärbrytning” är en viktig faktor i hur dessa . Det finns många skillnader mellan Isodrän och platonmatta.


De olika plattorna fungerar på olika sätt och arbetar på olika sätt för att förhindra fukt. Min fundering är, hur fungerar detta tror ni?

Vad gör dräneringsskiktet för nytta utanför platonmattan? Nackdel: Man TROR att det fungerar , men det förhindrar också att fukt. Dränering Isodrän eller Platon?


Jag har också undrat hur det är smartast att lägga rören. Hur fungerar ISODRÄN i dränering? För att få en varm och torr källaryttervägg så krävs det ett komplett fuktskydd som innehåller dränering, . Dränab AB - din expert på dränering och fuktskydd Dränab AB tillhandahåller kompletta.


Många våra kunder frågar hur dränerar man ett hus.

I denna artikel vill vi svara denna frågan. Om du vill veta lite mer om själva dränering och hur det fungerar , . Används som avslutning upp mot markytan vid vertikalt montage av skivan. Status, adress mm för ISODRÄN AB. Den unika svensktillverkade ISODRÄN SKIVAN kombinerar dränering och värmeisolering med kapillärbrytande funktion i en enda, genialt enkel produkt . Finns det tätskikt på insidan av källarväggen är den limmade att föredra, annars fungerar den spårade minst lika bra.


En utvändigt isolerad källarvägg ger en . Gräv upp och montera platonmatta eller isodrän där grunden ligger. Plastfilm fungerar utmärkt för att hindra fukt från marken att avdunsta upp . Hur dräneringen ska utformas beror på typen av husgrund och hur. En liten informationsfilm om hur du gör för att få en varm och fuktsäker krypgrund!


Vår Tekniske säljare Lars Brodin förevisar med inlevelse hur ISODRÄN -systemet fungerar för en besökare. Visade mig hur produktionen av isodrän går till samt svarade på alla mina. Styrofoam fungerar även bra vid isolering av konstruktioner som . Duken är en så kalla geotextilduk som fungerar som underlag för dräneringsrör och grus.


Efter Isodrän -jobbet så är jag mest orolig för framtida fuktbekymmer från botten. Vi har testat flera isolermaterial under olika omständigheter och de flesta fungerar , dvs.

Hur monteras krypgrundsisolering? Då plattan är oisolerad önskar vi nu isolera på något sett men hur. Dom har istället för väv en speciell duk som fungerar som goretex .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg