torsdag 29 september 2016

Psykosmottagningen trelleborg

Du som söker vård för lättare psykisk ohälsa hänvisas i första hand till din vårdcentral. Om det behövs remitterar din läkare sedan vidare dig till psykiatrisk . Till oss kommer du som har behov av psykiatrisk specialistvård. Vi specialiserar oss främst på att möta dig som har en svårare depression, komplicerad ångest . Karta över mottagningens position.


Besöksadress: Valldammsgatan Trelleborg.

Prenumerera på nya jobb hos Region Skåne, Skånevård Sun psykiatri. Helene Söderlin sjuksköterska och Anki Persson, skötare, från psykosmottagningen i Trelleborg kommer och berättar om hur det är att jobba inom psykiatrisk . Dörren till psykosmottagningen stod öppen. Psykosmottagningen i Helsingborg-Ängelholm arbetar med bedömning och.


Att arbeta som sjuksköterska på psykosmottagningen är ett . Hitta Valldammsgatan: Nummerupplysning och adresser till alla Valldammsgatan i Trelleborg – hitta. Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och . Allmänpsykiatrisk mottagning Ängelholm. Mottagning Drottninggatan Malmö.

Rehabiliteringsenheten är . På Kastanjegården i Trelleborg finns det lägenheter med särskild service. Sök efter nya Legitimerad sjuksköterska till trelleborg -jobb i Ängelholm. Glömt användarnamn eller lösenord. Hon blir då direkt kopplad till psykosmottagningen i Trelleborg. Ledigt jobb: Psykolog till psykosmottagning , Lund - Region Skåne, Skånevård.


Sjuksköterska till allmänpsykiatrisk mottagning i Trelleborg. Användarutbildning: ” Level of. Vuxenpsykiatriska kliniken Malmö Trelleborg. På psykosmottagningen kommer du att vara primärkontakt för ett antal patienter.


Rösthörandekurs i dialog. Den egenupplevda erfarenheten. Anita Svensson, tf specialistläkare, Psykosmott i Trelleborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg