torsdag 19 mars 2015

Trio perfekta vattenutkastare

Vi har arbetat med teknik, säkerhet och design på vår nya vattenutkastare. Med en unik keramisk tätning följer längre livslängd och lägre . Handla enkelt och smidigt med. Fryssäker och självdränerande, även med . Keramisk tätning, går ej att dra sönder tätningen.

Endast ytterröret kapas, teleskopkonstruktion. Dräneringsvattnet riktas mot marken-ej mot vägg. Vattenutkastare med gänga Gmed typgodkänd backventil. För väggtjocklek max 4mm. Med keramisk tätning som garanterar lång livslängd.


Fick problem med min vattenutkastare. Tänkte att nån annan kanske kan behöva . Trio Perfekta vattenutkastare från Trio Perfekta AB.

Vi har utvecklat vår vattenutkastare med fokus på teknik, säkerhet och design. Vi finns i monter A09:38. I snart år har vi arbetat med att utveckla smarta och säkra produkter för VVS-branschen. Förser din trädgård och kanske vattenspridaren som barnen hoppar igenom.


Trio , Perfekta ,RSK-nr,Typ,Vikt,kg . Kranöverdel FMM till självdränerande vattenutkastare , ny modell. Nyckel till vattenutkastare , Trio. Vannutkaster for vegg trio.


Produktportföljen innehåller blandarfästen, bottenventiler, vattenutkastare , . Allt inom Golvvärme, VVS och El. Alltid Fri Frakt på Golvvärme. Frostsäker chaufför sökes . Har problem med en vattenutkastare som börjat läcka.


Det är en FM Mattsson enligt bilder: Bild Det verkar på den nedre bilden som röret . Vi var först med blandarfästen och vägg- och täckbrickor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg