onsdag 25 mars 2015

Slangkoppling metall vatten

BAUHAUS har alla slangkopplingar du behöver för att lyckas med. Med en stoppkontakt kan du byta munstycke medan vattnet är igång utan läckage . Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, ba dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage,. För anslutning av slangkopplingar med snabbanslutning.


Slangkoppling ½” förnicklad med stopp.

Lämpliga för koppling av slangar till kranar och redskap utom- och inomhus. Snabbkoppling metall (1mm och mm). Krankoppling Metall Hozelock. GARDENA har en omfattande serie med slangkopplingar. För reglering och avstängning av vattnet.


Det gör att du inte behöver gå tillbaka till kranen för att stänga av vattnet. T- Koppling Gardena 13mm 2-Pack.

Det finns normalt två typer av kopplingar till pem slang , plast och metall. Välj bland olika modelle. PEM- koppling av metall , rak, plast-utv gg, förminska PRK, TA. Tillbaka till Bevattning. Välkommen in till en riktig.


Högkvalitativ slangkoppling i mässing. Gummering för enkel hantering. Robust snabbkoppling i mässing. För ihopkoppling av slangar till ex. Skicka e-post till Holmgrens Metall AB.


Utförande, utvändig gänga. Greppvänlig, med anti-kink slangmutter. Elektrisk spridning kan orsaka korrosion på metallen. Slang av EPDM med rostfri omflätning.


Aqua-Stop funktio- nen stoppar flödet av vat- ten då kopplingen inte är ansluten.

DN 3Dy 351- 3mm 2L18B1. Tappventil för vatten förkromad metall och med . Folieformar 10-P Rund 20XCm. Weber Engångs Gasolflaska 445G.


Utomhus trädgård knacka Kit utsidan vatten slang koppling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg