tisdag 10 mars 2015

Dubbelkoningsverktyg bromsrör

Dubbelkoningsverktyg som går att använda direkt på plats under bilen för att göra nya bromskonor. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Tillverka bromsrören direkt under bilen! Med bromsrör av bra kvalitet och standard kan du känna dig lugn i din bilkörning.


Vare sig du behöver bromsrör eller andra delar till bilbromsar så finner du det . Hur man konar ett bromsrör med hjälp av biltemas koningsverktyg.

Gör bromsrör till Televerksbilen som vi ska montera i nästa avsnitt! Konade bromsrör för fösta gången i mitt liv häromdagen. Kollade inte så noga på bruksanvisningen, hade ju sett hur man gjorde på internet . Kollar lite på verktyg för att kona mjuka rör, såsom bromsrör. Tycker bromsrören är stenhårda och . Mekonomen så gör de bromsrör åt dig i rätt längd.


Försöker hitta lite fakta om bromsrör , med det jag hittar är mest. Skulle akta mig för att börja göra egna rostfria bromsrör låter hårt :wink:.

Har nu mer även fått en satts med dubbelkoningsverktyg av en snäll . Smidigt dubbelkoningsverktyg för både koppar, tunna stålrör och aluminiumrör. Gör både enkelkonor och dubbelkonor. DUBBELKONINGSVERKTYG FÖR BROMSRÖR. Levereras i längder av.


För enkel- och dubbelkoning. Innan du börjar använda dubbelkoningsverk- tyget, gör dig bekant med de olika . Bytte samtliga bromsrör på 164:an i somras och resultatet blev över . Har kört med verktyget från biltema och både konat bromsrör och oljerör. Som sagt så funkar det bra, men inget man vill använda till större jobb. Passar till bromsrör av stål, aluminium och koppar med rör-Ø mm och plastbelagda bromsrör från VW-Audi, Seat och Skoda med rör-Ø mm. Rörflänsverktyg förenkel och dubbelkoning av bromsrör.


Spänn fast verktyget i ett bänkskruvstycke. Montera manöverspaken vid. Bromsrör - Ringspärrnyckel, ledad 10xmm. Lägg till i inköpslistan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg